Coburg 25 en 26 juli 2015

Al 7 jaar geef ik een workshop in Coburg. Het afgelopen weekeinde was het ook weer zo ver. Het was er weer geweldig. Op vrijdag hebben Marion, Klaus en  ik heerlijk getraind met onze eigen honden. Het was warm dus in de ochtend flink getraind en in de middag naar de stad voor een ijsje op het terras, op het prachtige plein van Coburg.

Marion en Klaus Weber hadden alles weer perfect georganiseerd. De verzorging  was geweldig en als dan je honden ook nog tussendoor worden uitgelaten ….. Dank jullie wel Marion en Klaus! Zelfs het weer deed mee. Op zaterdag wel veel wind met  maar 1 buitje en op zondag meer zon en perfect trainingsweer.

Op zaterdag de beginnende deelnemers en op zondag de meer gevorderde deelnemers.
De deelnemers waren zeer gemotiveerd en enthousiast, hebben alweer gevraagd wanneer de workshop volgend jaar gepland is.

Het terrein 46 ha groot met verschillende velden met daarin dan weer hier en daar een ruigte, mooie overgangen, bos en water. Wat wil je nog meer. Veel met de dummylauncher geschoten.

Als je dan aan het einde van de dag hoort dat iedereen weer veel trainingsideeen mee naar huis neemt en zich gemotiveerd voelt en ook de meest ervaren voorjagers  aangeven weer wat van je geleerd te hebben, ga je met een goed gevoel naar huis.